συμμαχοι αρχαια κλιση

15 Δεκέμβριος 2018, 13:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Δεκέμβριος 2018, 15:27

η βασιλισσα σοφια στην ελλαδα Πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας

  • Πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας
    Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή

φιλανθρωπια στην αρχαια ελλαδα Σε εξέλιξη βρίσκεται πανελλαδικό συλλαλητήριο που πραγματοποιούν εκατοντάδες συνταξιούχοι στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι με κεντρικό σύνθημα «Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί» έχουν ξεκινήσει πορεία με τελικό προορισμό το Μέγαρο Μαξίμου. Οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο συλλαλητήριο συμμετέχουν άνθρωποι από όλη τη χώρα, αφού είχαν δρομολογηθεί για την Αθήνα 90 λεωφορεία από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

εν γνώσει στα αγγλικά Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με αυτή τη συγκέντρωση οι συνταξιούχοι κορυφώνουν έναν «μαραθώνιο αγώνων από την αρχή του έτους, με τουλάχιστον 150 τοπικές, περιφερειακές και πανελλαδικές κινητοποιήσεις».

και τρελαινομαι τρελαινομαι Επίσης, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι με το σημερινό συλλαλητήριο κλιμακώνουν «την πάλη ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση διαρκείας» για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην οδό Σταδίου έχει διακοπεί, ενώ με εντολή της αστυνομίας παραμένει κλειστός ο σταθμός μετρό του Συντάγματος, από τον οποίο οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

καλυψω δημητριαδη μεγαρο Σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται επίσης αντιφασιστική πορεία, στην οποία συμμετέχουν πολλοί μαθητές, αλλά και συγκέντρωση για «Κίτρινα γιλέκα», έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα.